Direct naar de inhoud van deze pagina

Elkaar inspireren

Etten-leurvoorelkaar wil je inspireren om je werk nog beter te doen of nog leuker te maken.
Wij doen dit op verschillende manieren:

1. Verhalen
Op onze website kun je meteen al een aantal verhalen lezen van vrijwilligers die het op hun werk goed naar hun zin hebben.

2. Nieuwsbrief
Je kunt je hiervoor inschrijven. Op gezette tijden ontvang je dan onze brief met informatie over onze activiteiten en ons aanbod. Je vindt er ook van alles en nog wat over vrijwilligerswerk in Etten-Leur.

3. Cursussen en workshops
We hebben een gratis cursusaanbod voor jou als vrijwilliger of voor het geval dat je dat wilt worden. Bijvoorbeeld om (nieuwe) vaardigheden aan te leren, voor persoonlijke ontwikkeling en voor organisaties. Schrijf je direct in!
Je moet je (soms opnieuw) als vrijwilliger aanmelden voordat je verder kunt. Dat kun je ondervangen door streepjes in te vullen.

4. E-learning en webinars
Wil je liever niet de deur uit, maar toch iets bijleren?
Volg dan een of meer van onze e-learning cursussen of webinars.

5. Thema-bijeenkomsten
Er worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd met interessante thema's. Ze zijn tevens bedoeld voor ontmoeting, uitwisseling en netwerkvorming. Als vrijwilliger kun je ons gezellige vrijwilligerscafé bezoeken. Voor organisaties zijn er netwerkbijeenkomsten om verbindingen te leggen tussen diverse maatschappelijke organisaties. Ze worden naar behoefte georganiseerd.

6. Je eigen cursus plaatsen?
Als vrijwilliger of organisatie heb je vaak een schat aan vaardigheden, kennis en talenten. Via Etten-leurvoorelkaar kun je die overdragen als vrijwillig trainer of begeleider. Heb je een gratis cursus voor vrijwilligers? Dan kun je die op de website plaatsen. Log in met je persoonlijke account om dit te doen.

Wij raden je aan om bij het aanmaken van een cursusaanbod zo veel mogelijk informatie te vermelden. Geef niet alleen aan waar de cursus over gaat, maar zet hierbij ook de datum, de locatie en de start- en eindtijd van de cursus.

Heb je vragen neem contact met ons op. Meld je aan via ons contactformulier of bel ons voor meer informatie: 076-5016450.