Bied als vrijwilliger gezelligheid en sociaal contact


Samen koffie drinken, een wandeling of naar het theater?

Vind op Etten-Leurvoorelkaar iemand die ook van gezelschap houdt. Samen erop uit in Etten-Leur is toch veel gezelliger! Dat kan variëren van een wandeling door het bos, een nieuw restaurant ontdekken, of het drinken van een kop thee bij iemand thuis. Een vrijwilliger kan een groot verschil maken: van een luisterend oor tot praktisch hulp bij het duwen van een rolstoel. Hoe vaak en waar je elkaar ontmoet bepalen jullie natuurlijk zelf.

Hieronder vind je de actuele vacatures op het gebied van gezelschap en erop uit. Ontdek wat er bij jou past of lees verder:

Waarom een maatje worden?

Sommige ouderen hebben geen familieleden of netwerk (meer). Zij missen het om af en toe een praatje te kunnen maken. Maar er zijn ook jongeren die op zoek zijn naar een maatje om er samen op uit te gaan. Vrijwilligerswerk dus waarbij je ook nog eens iets leuks gaat doen!

Hieronder vind je een overzicht van alle hulpvragen voor gezelschap of sociaal contact op Etten-Leurvoorelkaar. Staat er nu even niks bij? Meld je aan als vrijwilliger waarbij je aangeeft waar je interesses liggen. Je krijgt vanzelf een e-mail als er nieuwe passende vragen of vacatures zijn.

Op zoek naar een maatje of gezelschap voor een cliënt of bewoner?

Is jouw organisatie op zoek naar een vrijwilliger om gezelschap te bieden aan een cliënt of bewoner? Ga dan naar plaats een vraag en maak een vraag aan zodat vrijwilligers weten waar jullie naar op zoek zijn.
Ook kun je zelf het aanbod bekijken van mensen die misschien gezelligheid kunnen bieden. Staat er een interessant aanbod van een vrijwilliger bij? Stuur een bericht en leg uit wat je organisatie in een vrijwilliger zoekt.

Vorige 1 2