Direct naar de inhoud van deze pagina

servicebeloften

1.Vrijwilligerswerk is win-win

Als eerste durven we te beloven dat vrijwilligerswerk aan beide partijen energie en een goed gevoel geeft.

2. Onafhankelijk platform

Etten-Leurvoorelkaar is een onafhankelijk en kostenloos online platform. Het systeem koppelt het aanbod van vrijwilligers aan de vraag van particulieren en organisaties, zodat men tot een match kan komen. Vul hiervoor je profielof vacature in. Dit is heel eenvoudig. Blijf op de hoogte via de website en houd het vooral ook zelf in de gaten en/of leg het eerste contact!

3. Persoonlijke begeleiding op aanvraag

Wat past bij jou of bij je organisatie? Etten-Leurvoorelkaar is vindplaats voor alle vragen, bijvoorbeeld bij het maken van een goed profiel, een juiste vacature of het leggen van het eerste contact.

Dit kan niet alleen via de website of de email, maar ook persoonlijk bij onze matchbegeleiders op een spreekuur.

4. Inspireer elkaar

Het ontwikkelen van jezelf of je vaardigheden juichen wij toe. Daar dragen we graag een steentje aan bij met ons gevarieerde cursusaanbod. Volg een cursus of workshop of geef die zelf! Schrijf je in voor de inspiratiebrieven / of ontmoet anderen in ons vrijwilligerscafé!

5. Sociaal hart

Etten-leurvoorelkaar heeft een sociaal hart. Daarom biedt het een platform voor organisaties en burgers met een sociaal doel. Een professionele werkhouding vinden we daarbij vanzelfsprekend.

6. Ruime keuze

We hebben een ruime keuze aan vacatures op de website. Online blijf je op de hoogte van de reacties, maar je kunt ook zelf op het aanbod van anderen reageren. Ons cursusaanbod biedt eveneens een ruime keuze.