Sandra - Aanbieder namens organisatie & Vrager namens organisatie

Lid sinds: 1 dec. 2016

Plaats:
Etten-Leur
Even voorstellen:
Als eigenaresse van Beauty- en Gezondheidspraktijk Beautopia ben ik vanuit mijn werk en persoonlijke ervaringen in 2006 gestart met het organiseren van Beautyverwendagen voor vrouwen met een levensbedreigende ziekte zoals kanker. Dit was zo'n succes dat ik dit mede dankzij de inzet van vele vrijwilligsters heb uitgebreid met een uniek concept. Een aantal jaar later is ons aanbod uitgebreid met creatieve en gezellige verwendagen/uitjes. De Yellow Roses Foundation is een lokale Stichting en organiseert deze dagen voor vrouwen vanaf 16 jaar uit Etten Leur en omgeving.
Mijn ervaring:
Onze vrijwilligsters komen merendeels uit het Beautyvak. De Beauty verwendag wordt gehouden op een locatie in Etten-Leur. Zelf ben ik gespecialiseerd in massage bij kanker patiënten. Een ontspannende massage met liefdevolle aandacht.
Maar ook achter de schermen zijn Vrijwilligers nodig zoals bijvoorbeeld: gastvrouwen, administratie, sponsoractiviteiten, hand en spandiensten bij verwendagen, uitjes of bij creatieve workshops, tuinwerkzaamheden op dinsdag ochtend en bij aanmelding ontvangen we op dinsdag middag onze doelgroep etc.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Etten-leurvoorelkaar
  • Sandra is eerder via deze website geholpen
  • Sandra heeft eerder via deze website geholpen

Sandra
90% profielsterkte
Aangesloten bij:
Stichting Yellow Roses Foundation