Direct naar de inhoud van deze pagina

Kom Jeugdland helpen!

​Extra handjes nodig bij Jeugdland 15 juli - 1 augustus!

​Extra handjes nodig bij Jeugdland!

"Na al die jaren geniet ik zelf nog zo van die drie weken Jeugdland! ! Bijvoorbeeld als ik de kinderen na een dag met blije snoetjes naar huis zie gaan met dingen die ze hier zelf gemaakt hebben. Daar doe je het voor!"

Aan het woord is Corry Roovers. Zij is de drijvende kracht achter Jeugdland, hét evenement in de vakantie voor alle kinderen in Etten-Leur. Al ruim 42 jaar neemt dit vrijwilligerswerk een belangrijk deel van haar tijd in beslag. Twee jaar jaar geleden kreeg zij bij haar jubileum een dik verdiend lintje.

"Het hele jaar door moet voor alle binnen- en buitenactiviteiten heel wat georganiseerd, geregeld en gesjouwd worden. Een team van 12 vrijwilligers helpt me daar goed bij. En tijdens Jeugdland kunnen we altijd heel wat extra handjes gebruiken, al is het maar voor een dag! Er komen hier dagelijks gemiddeld zo'n 300 kinderen. Die hebben natuurlijk begeleiding nodig bij de activiteiten!" zegt Corry.

"Voor vrijwilligers is er tijdens Jeugdland hartstikke leuk, eenmalig werk te doen, binnen of buiten! Je kunt al bijspringen voor een paar dagdelen. Om vrijwilligers te werven heb ik altijd veel gehad aan de Vrijwilligerscentrale. Nu staan we daarvoor dus op jullie website www. etten-leurvoorelkaar.nl."

Corry: "Ik hoop vooral dat het een extra stimulans is voor vrijwilligers om snel te reageren. Want ze hebben wel een VOG nodig en die moeten we tijdig kunnen aanvragen voor wie deze zomer bij Jeugdland wil helpen!".

Jeugdland Etten-Leur wordt in 2019 gehouden van 15 juli tot 1 augustus.

Geïnspireerd...?
Meld je aan

Registreer hier

Meer inspiratie?

Bekijk alle verhalen