Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Etten-Leur

Sorteer op:
 • Profielfoto van Michelle

  Michelle zoekt iets nieuws!

  Geplaatst door Michelle
  Naast het vrijwilligerswerk dat ik al doe, zoek ik nieuwe contacten en nieuw werk om me voor in te zetten. Ik hou van administratief werk achter de computer, bijvoorbeeld kas bijhouden, lijsten maken... Lees meer
 • Profielfoto van Cees

  Aanbod van Cees

  Geplaatst door Cees
  Passie voor klussen en techniek! Ik wil graag mijn ruime kennis en ervaring blijven delen. Ben namelijk net gepensioneerd maar wil zeker niet stil blijven zitten. Kan mijn kennis uitvoeren maar kan... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 441 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Jan Gerard

  Aanbod van Jan Gerard

  Geplaatst door Jan Gerard
  bestuurlijk actief in sociaal-maatschappelijke organisatie Lees meer
 • Profielfoto van Emma

  Aanbod van Emma

  Geplaatst door Emma
  Ik wil graag mensen helpen die alleen zijn of hulp nodig hebben omdat het me super leuk en gezellig is. Ik hou ervan om mensen te helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Yvonne

  Aanbod van Yvonne

  Geplaatst door Yvonne
  Het lijkt me leuk om met oudere mensen bezig te zijn kopje koffie in schenken spelletjes doen als ze willen buiten gaan wandelen Lees meer
 • Profielfoto van Danielle

  Aanbod van Danielle

  Geplaatst door Danielle
  vind het heel erg leuk om voor andere mensen klaar te staan en er te zijn en ik vind het ook een heel dank baar beroep Lees meer
 • Profielfoto van Luciënne

  Aanbod van Luciënne

  Geplaatst door Luciënne
  Wegens een reorganisatie ben ik al enige tijd thuis met een UWV uitkering. Ik wil graag iets nuttigs doen voor anderen. Dit om hen te helpen en tevens voor de sociale contacten. Ik ben 2 dagdelen per ... Lees meer
 • Profielfoto van Carlos

  Aanbod van Carlos

  Geplaatst door Carlos
  Ik zoek mensen die, op wat voor manier dan ook, behoefte aan hulp en/of ondersteuning. Ikzelf ben sinds kort volledig afgekeurd, maar doe al sinds 2006 vrijwilligerswerk bij Avoord in Etten-Leur. Lees meer
 • Profielfoto van Robbert

  Gezelschap en eropuit.

  Geplaatst door Robbert
  Zoek iemand die gezelschap en of er op uit wil. Leeftijd ongeveer van 50 t/m 65. Lees meer
 • Profielfoto van Frank

  Aanbod van Frank

  Geplaatst door Frank
  Ik ben op zoek want koken is mijn hobby. Als vrijwilliger doe ik dit, bij de GGZ. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.