Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in Etten-Leur

Sorteer op:
 • Profielfoto van Rob

  Aanbod van Rob

  Geplaatst door Rob
  Geen bijzonderheden te melden Wil wel helpen met curcus computer of iemand helpen met vervoer of administratie Lees meer
 • Profielfoto van Johan

  Aanbod van Johan

  Geplaatst door Johan
  Hallo Ik ben Johan, ik zit in een rolstoel maar ben nog steeds super actief. Mijn grootste hobby’s zijn filmen, fotograferen en bouwen van websites. Ik ben betrouwbaar en enthousiast. Ik kom graag... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 464 hulpaanbieders, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Niels

  Aanbod van Niels

  Geplaatst door Niels
  Waarom niet? Een helpende hand bieden. Er zijn voor iemand. Het lijkt zo vanzelfsprekend maar is het jammer genoeg niet..... Lees meer
 • Profielfoto van Frank

  Aanbod van Frank

  Geplaatst door Frank
  Ik ben op zoek want koken is mijn hobby. Als vrijwilliger doe ik dit, bij de GGZ. Lees meer
 • Profielfoto van Cees

  Aanbod van Cees

  Geplaatst door Cees
  Passie voor klussen en techniek! Ik wil graag mijn ruime kennis en ervaring blijven delen. Ben namelijk net gepensioneerd maar wil zeker niet stil blijven zitten. Kan mijn kennis uitvoeren maar kan... Lees meer
 • Profielfoto van Emily

  Aanbod van Emily

  Geplaatst door Emily
  Graag wil ik voor anderen iets betekenen. Het is niet alleen om een ander te helpen/ondersteunen, het is namelijk ook om me eigen te helpen. Het helpt mij om ook voor een ander te kunnen staan, bezig ... Lees meer
 • Profielfoto van Rob

  Aanbod van Rob

  Geplaatst door Rob
  Mijn naam is dus Rob, ben 62 en heb een technische opleiding. Tevens heb ik een aantal jaren bij wat toen nog BBA heette gereden. Ben onlangs met pensioen gegaan en zou het fijn vinden om nu belan... Lees meer
 • Profielfoto van Fabienne

  Aanbod van Fabienne

  Geplaatst door Fabienne
  Ik ben Fabienne en ik ben 20 jaar! Ik vind het zo zonde dat sommige mensen zo alleen zitten en niet veel buiten kunnen komen door wat voor reden dan ook. Ik zou graag mensen een hart onder de riem wi... Lees meer
 • Profielfoto van Bregje

  Aanbod van Bregje

  Geplaatst door Bregje
  Werk op een basisschool als pedagogisch medewerker BSO & TSO. Vind het belangrijk om iets te doen voor de maatschappij! Heb zelf een hond, ben goed met kinderen maar kan ook ingezet worden in het huis... Lees meer
 • Profielfoto van Edwin

  Aanbod van Edwin

  Geplaatst door Edwin
  Ik heb op dit moment geen werk. Ben al een tijdje aan het zoeken. Administratie is mijn vak, ik zoek werk als hoofd financiën of teamleider financiën, dat vind ik leuk en ik wil in de tussentijd graag... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.