Direct naar de inhoud van deze pagina

Workshop Instructie Verantwoord Alcohol Schenken (IVA) sociale Hygiëne (HACCP) en gastvrijheid (februari 2019)

Startdatum:
19.03.2019 19:00
Einddatum:
19.03.2019 22:30
Kosten deelname:
Gratis
Beschrijving:
In gelegenheden (Para- commerciële instellingen) waar alcohol wordt geschonken, zoals (sport)kantines en grand-cafés, dient er tenminste iemand aanwezig te zijn die de training Instructie Verantwoord Alcohol Schenken (IVA) heeft gevolgd. Wat zijn de regels, waar moet je rekening mee houden en hoe houd je alles onder controle?
De gemeente die de Drank- en Horecawetvergunningen verstrekt gaat strenger controleren op de aanwezigheidseis. Zij kunnen dit o.a. doen door mystery shoppers langs te sturen die controleren of er daadwerkelijk wordt gehandhaafd. (alcohol schenken onder 18 jaar en/of ID-vragen)

Iedereen die met voedselproducten omgaat dient te werken volgens de Hygiënecode (HACCP). Wat zijn de regels, hoe pas je deze toe en welke verantwoordelijkheden en verplichtingen heb je?
Handig om te weten en noodzakelijk voor een soepel lopende en veilige omgeving. Voor de vrijwilligers, maar ook voor de gasten. Daarom zit er ook een stukje gastvrijheid verwerkt in deze bijeenkomst. Hoe ontvang ik de gasten, wat zijn de omgangsvormen, hoe ga ik om met klachten.
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (N.V.W.A.)heeft gezegd in 2019 meer controles te gaan uitvoeren bij Para- commerciële instellingen.

Deze interessante avond wordt afgesloten met een deelnamecertificaat, dat is erkend door het Trimbosinstituut.

Geef bij opmerkingen even aan voor welke locatie je deze workshop wilt gaan volgen en toe wilt gaan passen.

Datum : 12 februari 19.00- 22.30u
Uitvoerder: Ton Lemmens
locatie: Wijkgebouw de Gong

Heb je moeite met aanmelden dan kun je ook een mail sturen naar
info@etten-leurvoorelkaar.nl

Etten-Leur voor elkaar betaald de kosten van deze cursus. Daarom zijn wij helaas genoodzaakt om 15 euro bij u in rekening te brengen bij te late afmelding. Afmeldingen met goede reden ( ziekte of overmacht) vallen hier niet onder.

Aangeboden door: