Gevonden cursussen en workshops (2)

Zoek bijeenkomsten

Een aantal cursussen op de accommodaties zijn uitgesteld tot september. We zijn samen met de aanbieders bezig om te kijken hoe we dit eventueel in een aangepaste vorm gaan aanbieden. Via de nieuwsbrief, facebook en de website wordt je hiervan op de hoogte gesteld.

Had je jezelf al aangemeld voor een cursus, dan word je op de hoogte gesteld wanneer de cursus weer doorgang kan vinden.

Je hoeft als vrijwilliger niet stil te blijven staan in het leren en ontwikkelen in waar je interesses liggen. Via onderstaande link kan je digitale leermogelijkheden vinden, er worden steeds nieuwe toegevoegd.

Online cursussen

Heb jij een leuke training of cursus gezien die je graag zou willen volgen voor je persoonlijke ontwikkeling of juist om je vrijwilligerswerk beter te kunnen doen laat het dan weten. Dan kunnen we het eventueel aanbieden.

Je kan contact opnemen via de e-mail info@etten-leurvoorelkaar.nl of tijdens kantooruren via telefoon 076-5016450. Je kan langskomen op afspraak.

We houden je op de hoogte via nieuwsbrief, facebook en de website


  • EHBO opleiding

    21.01.2021 | door Etten-leurvoorelkaar
    In samenwerking met EHBO Etten-Leur kunt u als vrijwilliger een gratis cursus EHBO volgen. Met het Diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis bent u in staat op een juiste wijze Eerste Hulp te verle... Lees meer
  • Reanimatiecursus

    Geen datum bekend | door Etten-leurvoorelkaar
    In samenwerking met EHBO Etten-Leur kan je als vrijwilliger een gratis reanimatiecursus volgen. Volg deze stappen om je aan te melden: Stap 1: Je kunt je aanmelden voor de cursus. Dit kun je... Lees meer